dissabte, 6 de juny del 2009

Cloenda del Centenari


S'acaba la setmana dedicada al Centenari amb un acte obert a tothom i amb la presència de diverses autoritats del món educatiu i de la gestió pública.
Mares, pares, mestres, alumnes, i moltes persones vinculades a la història de l'Escola i al nostre present, ens han acompanyat, per tal de fer de la celebració d'avui una festa col·lectiva, memorable i, sobretot, de manifestació pública de la confiança en la gestió educativa d'una escola per a tots, democràtica i integradora.
L'Alcalde Hereu, amb un discurs informal i entranyable, ha posat fi als parlaments iniciats per la Directora del centre, Elisa Eixarch. Han parlat també una mare, i persones responsables de l'àmbit municipal i del Consorci.
La Coral de l'Escola ha cantat la Cançó del Centenari, amb gran èxit de públic, de crítica, i de les emocions dels presents. Nens i nenes han demostrat una excel·lent coordinació, una feina prèvia evident i una gran qualitat interpretativa, tot bastit per la professionalitat i empeny de la professora de música, Mireia Moragas.

Moltes felicitats, Tresfonts!













L'ambientació dels espais

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui he tingut l'immens plaer d'assistir a l'acte de cloenda del vostre centenari. Ha estat molt emotiu i entranyable (tal com ha dit catorze vegades el nostre alcalde Hereu en el seu discurs informal. La cançó MERAVELLOSA!, tant la música (m'he endut una gran sorpresa en veure que la música era de l'Albert Guinovart, un exalumne meu i veí molt proper de l'escola Tresfonts) com la lletra, Isabel tens el do de la paraula, la paraula senzilla, precisa, autèntica, que fa aflorar tota mena de sentiments positius. Gràcies per aquesta celebració, ha estat un regal per a tots els que hi hem assistit. Endavant amb la vostra tasca docent.
Per molts anys!
Alegria Julià

Isabel Barriel ha dit...

Moltes gràcies, Alegria. Pel teu comentari i per la teva presència.
Coincidència feliç, la teva coneixença de l'Albert Guinovart. Li fem arribar també el nostre agraïment.

Ceip Tresfonts